Athenos Academy

Trainingen en workshops zelfstandigenschades

Trainingen en workshops vanuit de praktijk

Wij bieden trainingen en workshops voor groepen professionals die willen leren hoe ze vanuit de aansprakelijke partij en/of vanuit de belangenbehartigerskant een zelfstandigenschade behandelen. Het voordeel hiervan is dat de deelnemers niet alleen praktische kennis opdoen, maar eventueel ook de “andere kant” persoonlijk leren kennen en daardoor gemakkelijker met elkaar kunnen communiceren.

De trainingen zijn toegankelijk voor beide partijen, maar uiteraard kunnen deze ook incompany worden georganiseerd, zonder deelnemers van andere partijen.

Initiatiefnemers bij de Beroepsopleiding Personenschade

Athenos is altijd bezig om de kennis in de markt en van zichzelf te vergroten. Om deze reden doceren diverse van onze bedrijfsadviseurs aan de Beroepsopleiding Personenschade en hebben we voor deze opleiding leerstof ontwikkeld.

Aanbod trainingen en workshops

Behoefte aan een andere training of workshops? Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden.

Workshop aanpak zelfstandigenschades

Onderwerpen die worden behandeld:

De bedrijfskundige aanpak
Leer vanuit de praktijk, waardoor je leert hoe je onze onafhankelijke aanpak, waarbij we vanuit een bedrijfskundige invalshoek “het verhaal vertellen” rondom de situatie van zowel de betrokkene als de ondernemer én zijn onderneming.

Athenos Analysetool
Je leert hoe je onze unieke analysetool inzet. Met deze tool krijgen de opdrachtgevers snel inzicht in wat het probleem voor de ondernemer is, waardoor snel gewerkt kan worden aan de bedrijfs- en financiële problemen en die na een ongeval zijn ontstaan.

Met deze tool kan snel een adequate probleemanalyse worden gemaakt en de juiste regie op het dossier worden bepaald.

Niveau
De training wordt gegeven op het niveau van junior, medior of senior. Het niveau wordt, in samenspraak met de opdrachtgever, afgestemd o.b.v. de leerbehoefte van de groep.

Aanpak zelfstandigenschades

Leer hoe je onze onafhankelijke aanpak, waarbij we vanuit een bedrijfskundige invalshoek “het verhaal vertellen” rondom de situatie van zowel de betrokkene als de ondernemer én zijn onderneming, inzet bij het oplossen van zelfstandigenschades.

Niveau van de training mogelijk van junior t/m senior.

Best practice aanpak zelfstandigenschades

Een verdieping op 'Aanpak zelfstandigenschades'.

Ga de diepte in met onze experts en leer de daadwerkelijke kneepjes van het afwikkelen van zelfstandigenschades.

Ontwikkeld in samenwerking met Achmea, ARAG, ASR en Univé Rechtshulp

Athenos Analysetool

Leer hoe je onze analysetool inzet, waarmee opdrachtgevers snel inzicht krijgen in inzetbaarheidsproblemen, bedrijfsproblemen en financiële problemen die na een ongeval zijn ontstaan.

Hiermee kan snel een adequate probleemanalyse worden gemaakt en de juiste regie op het dossier worden bepaald.