Onze ‘Financiële Analyse zzp’er/mkb’er’ geeft u snel een deskundige en objectieve analyse van alleen de financiële situatie van de betrokken ondernemer en diens onderneming. De analyse kan u van dienst zijn bij het onderbouwen van voorschotten, het nemen van gerichte maatregelen en is cruciaal voor eventuele onduidelijkheden later in het dossier. Als u dat graag wilt, vragen wij de benodigde financiële informatie op bij de betrokken partijen. Onze analyse is bij voorkeur een 2-zijdige opdracht, maar kan ook 1-zijdig worden gegeven. Wij gaan er in dat geval van uit dat het opgestelde rapport ook aan de wederpartij ter beschikking wordt gesteld en zo onderdeel wordt van het dossier.

U kunt ons rechtstreeks een opdracht voor een ‘Financiële Analyse zzp’er/mkb’er’ geven door onderstaand formulier te downloaden en in te vullen. Aan de hand van dit formulier gaan wij direct aan de slag.

U ontvangt binnen een aantal werkdagen een bevestiging van de opdracht.

Wilt u bij het verzenden van grote bestanden via e-mail, telefonisch contact met onze backoffice (050-8200305) opnemen of de opdracht inderdaad ontvangen is.

Uiteraard kunt u ook eerst met ons overleggen. We zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren via 050-8200305. U kunt ons ook altijd mailen via personenschade@athenos.nl. We helpen u graag verder.

Deze browser ondersteund het direct weergeven van pdf bestanden in de pagina niet. Hieronder kunt u alsnog de bestanden downloaden en bekijken.
Download opdrachtformulier Financiële analyse zzp’er/mkb’er

– u kunt het formulier digitaal invullen.


Opdrachtformulier Financiële analyse zzp’er/mkb’er

VOORDELEN VAN ATHENOS
ONZE COACHES-ADVISEURS