Athenos adviesgroep heeft met name sinds 2017 veel geïnvesteerd in de verdere professionalisering van de aanpak van zelfstandigenschades. Onze opdrachtgevers reageren hierop enthousiast en maken in toenemende mate gebruik van onze dienstverlening.

Onze onafhankelijke aanpak, waarbij wij vanuit een bedrijfskundige invalshoek “het verhaal vertellen” rondom de situatie van betrokkene als ondernemer én van het bedrijf, draagt bij aan het oplossen van ondernemersschades.

In de dagelijkse praktijk blijkt dat onze opdrachtgevers graag meer willen weten van de inhoudelijke aanpak van een zelfstandigenschade. Wij hebben daarop sinds 2017 diverse keren voor hen bijeenkomsten verzorgd, waarin op basis van eigen praktijkcases van de deelnemers, opleidingen en trainingen aan hen zijn gegeven.

Vanwege de toenemende vraag daarnaar, hebben wij besloten dat wij op een meer structurele manier in deze behoefte willen voorzien.

Wij gaan dan ook voor groepen waaraan professionals deelnemen die vanuit zowel de aansprakelijke- als vanuit de belangenbehartigerskant een zelfstandigenschade afwikkelen opleidingen en trainingen verzorgen. Voordeel hiervan is dat de deelnemers niet alleen praktische kennis opdoen, maar ook de “andere kant” persoonlijk leren kennen en daardoor gemakkelijker met elkaar kunnen communiceren.

Wij hebben inmiddels zo veel materiaal ontwikkeld dat wij op de behoeften van deelnemers van verschillend niveau (van junior tot senior) aan kunnen sluiten.

De bijeenkomsten vinden plaats op locatie van bijvoorbeeld de rechtsbijstandsverzekeraar, de aansprakelijke verzekeraar, het advocatenkantoor, etc.

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact op met Dick Bukman (06 – 52 47 89 80) of met Hendrik Redmeijer (06- 27 04 56 81)