Waarom Athenos

Waarom kiest u voor Athenos bij AOV of Personenschade?
Omdat wij geloven in de kracht van bedrijfskundige inbreng bij ondernemersschades. En omdat we ons daar de afgelopen jaren met succes volledig in hebben gespecialiseerd.

Daarbij staan de volgende 5 uitgangspunten bij ons centraal:

Onafhankelijk

Wij werken onafhankelijk en zijn niet gebonden aan enige andere partij. Hierdoor krijgt u een eerlijk en objectief advies bij een ondernemersschade.

Praktisch

We werken en denken niet academisch en leveren niet onnodig vuistdikke rapporten op. We gaan naast de zzp’er of mkb’er staan en reiken hem hele concrete oplossingen aan. En als het nodig is, helpen we hem ook bij het toepassen ervan.

Deskundig

Wij werken uitsluitend met ervaren professionals. Onze ondernemerscoaches-bedrijfsadviseurs hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van zzp’ers en mkb’ers, het maken van bedrijfseconomische analyses en (netto) inkomensberekeningen, etc.

Oplossingsgericht

Wij bieden oplossingen bij alle ondernemersschades, zowel op AOV als op Personenschade. Wij bezoeken ondernemers in hun eigen omgeving. We kiezen bij onze ondernemerscoaching en bedrijfsadvisering voor een persoonlijke, meer “helpende” benadering. Bij het maken van bedrijfseconomische analyses en (netto) inkomensberekeningen staat een onafhankelijke meer zakelijke, “beoordelende” benadering voorop. Ons uitgangspunt is altijd dat de ondernemer (weer) optimaal inzetbaar is en dat zijn bedrijf continuïteit heeft.

Landelijk netwerk

We beschikken over ervaren ondernemerscoaches-bedrijfsadviseurs door heel Nederland. Dat geeft u de garantie dat u overal snel over de juiste deskundigheid kunt beschikken. 

ONZE COACHES-ADVISEURS
 
Hulp in tweede instantie

De bevoorschotting van de kosten van een kleine manege bleek niet de échte oplossing van de problemen.