< Terug naar overzicht

Praktische hulpmiddelen voor AOV-verzekeraars tijdens coronacrisis

30 maart 2020

Op dit moment is ons land in de ban van de COVID-19-crisis. Veel ondernemers maken zich zorgen om de toekomst van hun bedrijf en zitten, ondanks de steunmaatregelen van de overheid, in grote problemen.

De adviseurs van Athenos adviesgroep hebben veel ervaring in het begeleiden van ondernemers die met problemen worden geconfronteerd. Deze ervaring komt op dit moment goed van pas bij ondernemers die de gevolgen van de coronacrisis ervaren. Door directe ondersteuning wordt voorkomen dat in potentie levensvatbare bedrijven in financiële problemen komen. Daarnaast is onze begeleiding erop gericht om ondernemers aan de slag te houden.

Wij helpen de verzekerden van onze AOV-opdrachtgevers graag om de moeilijkheden te overwinnen.

Wij hebben daarvoor onze manier van werken aangepast aan de groeiende groep van bedrijven met liquiditeitsproblemen. Mocht een ondernemer zich bij zijn AOV-verzekeraar melden, dan kunnen wij het contact direct overnemen en gelijk starten met adviseren. Daarbij kijken wij naar de huidige financiële situatie, de huidige bedrijfsvoering en maken wij de grootste knelpunten inzichtelijk. Daarbij wordt ook gekeken of de ondernemer optimaal gebruik maakt van de aangeboden steunmaatregelen vanuit de overheid.

Voor de ondernemersbegeleiding heeft Athenos een set aan praktische hulpmiddelen beschikbaar die snel inzicht verschaft aan de ondernemer. Tijdens onze begeleiding hebben wij nauw contact met de ondernemer; als een fysiek bezoek niet mogelijk is, dan doen wij dat per telefoon of per Skype.

Voor een kort opdrachtformulier of nader overleg, kunt u mailen naar aov@athenos.nl of even bellen met 050 – 820 03 05.